BELLALITE

Lär känna den Göteborg- och Stockholmsbaserade belysningsaktören inför Monitor Roadshow Norra Sverige 2019.

Bellalite är stationerade i Göteborg och Stockholm, varifrån man bedriver verksamhet inom belysning. Denna är uppdelad i två affärsområden: Miljöbelysning (SLV) och professionell belysning för teater, event och show (BigBlack). I sortimentet ingår varumärken så som Robe, Avolite, Elation, Admiral, Prolyte och ADJ.

Berätta om några av höjdpunkterna ni kommer att ställa ut under Monitor Roadshow.
– Från Robe kommer vi visa den nya LED-washen Tarrantula. Från Avolite har vi den nya mediaservern Q3 med oss. Elation har nya fresneller med ett CRI på 97. Sedan har vi även med oss prisvärda belysningstillbehör från Admiral.

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i Bellalites monter?
– Förutom alla nya spännande produkter har vi med oss Ron från Avolite som kan besvara frågor kring Avolite och visa den nya mediaservern AI Q3.