ELECTRO WAVES

Lär känna det finländska företaget, som även representerar ett stort utbud AV-teknik, ljud och ljus i Sverige, inför Monitor Roadshow Norra Sverige 2019.

Electro Waves Oy är ett finländskt familjeföretag som även representerar internationellt kända märken inom AV-branschen i Sverige. I sortimentet ryms ett stort utbud av AV-teknik, Digital Signage samt många olika produktioner med ljus, ljud och vatten.

Berätta om några av höjdpunkterna ni kommer att ställa ut under Monitor Roadshow.
– Inom området Signify – Scenbelysning kommer Antti Helminen och Charles Gustavsson att visa den nya och kompakta VL2600-serien från Vari-Lite, företaget som även utvecklade världens första rörliga lampa, VL1. I montern visas VL2600 Wash och VL2600 Profile tillsammans med flera andra Signify-produkter, så som Strand, Selecon och Showline. Hos Kurt Nybäck kommer man kunna titta på Lightware Visual Engineerings nya HDMI 2.0-lösning UBEX för AV-över-IP-applikationer, med vilken man lovar synnerligen liten bildfördröjning och ingen kompression, samt HDBaseT-produkter från samma tillverkare. Kim Nyholm finns också på plats och visar upp den nya touchskärmen Laser Nova från Ctouch.

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i Electro Waves monter?
– Utöver att titta på en mängd spännande produkter, kom förbi och prata med våra erfarna och innovativa designers och montörer om just dina behov. Vi är intresserade av att prata med dig och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina önskemål.