PRIEBE SCENTEKNIK

Lär känna koncernen Priebe och det representerade fabrikatet Scan-Rig som förser nöjesbranschen i Norden med scenteknik och installationer inför Monitor Roadshow Norra Sverige 2019.

Priebe Scenteknik är verksamma inom nöjesbranschen i Norden och förser marknaden med scenteknik och installationer, efter behov och önskemål. Produktkategorier som Priebe erbjuder är akustik och rumsindelning, dans- och eventgolv, filmdukar och folie, lyftutrustning, podier och gradänger, styrsystem, tross, tillbehör och rigg, och textilier. Företagets tjänster innefattar konsultation och projektering, försäljning, utveckling, tillverkning, samt service och underhåll.

Berätta om några av höjdpunkterna ni kommer att ställa ut under Monitor Roadshow.
– Priebe Scenteknik kommer tillsammans med Scan-Rig visa en rad spännande produkter, som vårt nya skensystem FlexRail, det innovativa lingångskonceptet FlexBeam, lastceller från Broadweigh, motorstyrningar från SRS Rigging & Tele Radio, stolsystem från Audience system, FlexPile och telfrar från GIS. Höjdpunkten på mässor brukar, trots fina produkter, vara att vi är på plats för att hjälpa er med tips, råd och förslag för just er utmaning i er lokal eller projekt. Vi berättar gärna om årets spännande projekt.

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i Priebe Scentekniks monter?
– Ett besök hos oss ger en snabb insyn i vad vi kan erbjuda för produkter och tjänster. Priebe Scan-Rig är en flexibel och kreativ partner som alltid utgår från kundens önskemål för att finna den rätta lösningen både ekonomiskt och användarmässigt. Säkerheten är alltid nummer 1, men med små medel, liten arbetsinsats och med stort engagemang går det ofta att finna en bättre och mer kostnadseffektiv lösning för systemet/produkten till just ditt projekt. Priebe Scan-Rig hjälper er med allt från ett litet svart shackle och upp till fullt programmerbart lyftsystem.