SENNBERG

Lär känna det Stockholmsbaserade företaget med fokus på professionellt ljud inför Monitor Roadshow Norra Sverige 2019.

Baserade i Stockholm marknadsför man ljudprodukter riktade till kunder verksamma inom installation, studio, broadcasting och industri. Agenturerna är många och inkluderar bland andra Ampetronic, Aviom och Milab.

Berätta om några av höjdpunkterna ni kommer att ställa ut under Monitor Roadshow.
– I Sennbergs monter kommer besökarna att ha möjlighet att stifta bekantskap med allt möjligt. Till exempel Neutriks Xirium-system för trådlös ljudöverföring, NTI Audios mätinstrument XL2, ListenTalk från Listen Technologies, och mycket, mycket mer.

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i Sennbergs monter?
– Förutom alla produkter vi visar upp och berättar om så kan man även ta chansen att vinna en iD4 från Audient. Separat tävling sker på varje besöksort. Eller så kan man bara stanna till för att prata med oss, vi är oerhört trevliga.