OKERO

Lär känna det svenska företaget med fokus på professionella belysningsanläggningar för teater, studio och offentlig miljö inför Monitor Roadshow Norra Sverige 2019.

Okero är ett svenskt företag som sedan 80-talet utvecklat och producerat professionella belysningsanläggningar för teater, studio och offentlig miljö. Bland dessa finns det egna systemet för miljöljusstyrning, OLC (OKERO Lighting Control), där DMX-data från ljusbord kan blandas med datorstyrning och manövreras via olika interface. Förutom sin egenproducerade utrustning erbjuder man projektering, ljusdesign, belysningsplanering, driftsättning samt försäljning av armaturer och därtill tillhörande produkter. Ytterligare en milstolpe i Okeros historia är att man 2016 förvärvade Anderson & Co.

Berätta om några av höjdpunkterna ni kommer att ställa ut under Monitor Roadshow.
OKEROs egen LTL-armatur Zoom LED 15W CRI +95. LED Retrofit-alternativ för befintliga armaturer. Profiler, fresneller. Lösningar för konvertering från glödljus till LED i publika miljöer. Ett urval av mobila WL-dimmrar och Dmx-splitter. OKERO motorstyrning Ett nytt koncept från CM loadstar.

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i Okeros monter?
– Vi har lång erfarenhet av projekt med kundanpassade tekniska lösningar. Vi finns tillgängliga i Sverige och all utrustning tillverkas i Göteborg och Norrköping. Vi tror att många kan ha nytta av våra resurser, och vem vill inte vara kompis med en fixare? Intresserade borde komma till vår monter för att skapa en relation inför framtida projekt.