BENUM

Lär känna Benum Sweden, distributören av ljudsystem och musikrelaterade produkter inför Monitor Roadshow Norra Sverige 2019.

Från sin bas i Hägersten riktar Benum sig till återförsäljare och yrkesverksamma företag inom musik- och ljudbranschen och distribuerar ljudsystem och musikrelaterade produkter. Man har också stor erfarenhet av elektroakustiska anläggningar och installation. I sortimentet ryms varumärken så som Adamson, Allen & Heath, Powersoft, Klotz och Apart. Sedan den 1:a juni 2018 distribuerar Benum även SHURE – världens idag ledande mikrofontillverkare!

Berätta om några av höjdpunkterna ni kommer att ställa ut under Monitor Roadshow.

– Vi kommer att visa produkter ur SHURE´s stora satsning på mikrofonteknik för möten, Microflex Advance, Intellimix P300 etc. Vi visar också upp trådlösa mikrofonsystemet Axient Digital från Shure, samt dLIVE- och SQ-systemen från Allen & Heath. Även smarta lösningar från Xilica och Powersoft. Kanske även en ny pointversion av Adamsons S10 & IS7 är också.

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i Benums monter?

– Med ett utbud av Shure, Allen & Heath, Powersoft, Adamson och Apart erbjuder vi en unik fulleverans av produkter till scen och uthyrning samt installation för små som stora företag.