Se09eu-Qh1131.jpg

Eriksbergshallen
23 oktober

Öppet: 10.00-16.30

 

 

Under vårt andra stopp av vår turné genom södra Sverige besöker vi nu Göteborg och Eriksbergshallen. Det är en plats med elektrisk atomsfär och en underbar utsikt över Ostindiska Companiet och Göteborgs hamnar. Du hittar Eriksbergshallen i centrala Göteborg på andra sidan av Göta älvs mynning. I matväg rekommenderar vi restaurangen i hallen men här finns även tonvis med valmöjligheter runtom. 

Hitta till arenan

Enklaste och snabbaste vägen till Eriksbergshallen från centrum är att åka buss med linje 16 till Eriksbergstorget, detta tar cirka 14 minuter. Använd Västtrafiks reseplanerare för att planera din resa till mässan. Om du känner dig lite äventyrlig och älskar havet har du också möjlighet att ta Cityfärjan Älvsnabben till hållplatsen Eriksbergs Färjeläge. Båten lägger till vid en kaj precis utanför mässan.

Instruktioner för dig med bil

...från E6 Malmö, Rv 40 Borås (Landvetter Flygplats), E20 Stockholm, RV 45 Karlstad:

Kör vidare mot E6 Oslo. Fortsätt genom Tingstadtunneln riktning Hisingen/Hamnar och följ därefter skyltar mot N. Älvstranden. Sväng av från Lundbyleden vid avfarten märkt Eriksbergsmotet, strax innan Lundbytunneln. Följ skyltar mot Eriksberg, Quality Hotel 11 och Eriksbergshallen.

... från E6 Oslo:

Ta av till höger, innan Tingstad-tunneln, mot Norra Älvstranden. Fortsätt ut på Lundbyleden och följ vägbeskrivning enligt ovan.

... från väg 158 via Älvsborgsbron:

Kör över Älvsborgsbron riktning Hisingen. Sväng av vid Ivarsbergsmotet riktning Eriksberg, följ vägen ca 300 m tills du finner Eriksbergshallen och hotellet på din höger sida.

 

Parkering

Om du nu tar bil så kan det vara bra att veta att det finns ganska ont om parkeringsplatser i direkt anslutning till Eriksbergshallen eftersom de flesta är reserverade för boende i närheten. Har du har ett val rekommenderar vi kollektivtrafiken. För er som ändå tar bil till Monitor Roadshow finns det ändå några parkeringsplatser i närheten och dessa kostar 10-15 kr/tim.

 

Seminarier

Listan uppdateras successivt

Vi ses i Göteborg!