BELLALITE

bellalite.jpg

Lär känna en av de ledande belysningsaktörerna inför Monitor Roadshow 2019 Norra Sverige.

Bellalite är stationerade i Göteborg, Stockholm och har huvudkontoret i Växjö, varifrån man bedriver verksamhet inom belysning. Denna är uppdelad i två affärsområden: Miljöbelysning (SLV) och professionell belysning för teater, event och show (BigBlack). I sortimentet ingår varumärken så som Robe, Avolites, Elation, Admiral, Prolyte och ADJ.

Vad kommer ni att ställa ut under Monitor Roadshow?
– På Monitor Roadshow kommer vi på Bellalite att visa upp flera intressanta nyheter från våra leverantörer. Alltifrån armaturer till belysningstillbehör. Det är alltid lite extra kul att presentera nyheter från Robe. Förutom effektarmaturen SuperSpikie och den nya LED-washen Tarrantula kommer vi även visa den nya rörliga LED profilen T1. Profilen har en zoom på 7-49 grader och ett CRI på 93, vilket gör den mycket användbar för alltifrån teater, turné till tv-produktioner.

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i Bellalites monter?
– Kom förbi vår monter på Monitor Roadshow, där vi kommer visa upp flera intressanta nyheter från våra leverantörer!

WWW.BELLALITE.SE