ELECTRO WAVES

electro waves.jpg

Lär känna ett av de ledande finska företagen, som även representerar ett stort utbud AV-teknik, ljud och ljus i Sverige, inför Monitor Roadshow 2019 Norra Sverige.

Electro Waves är ett finskt familjeföretag och har ett produktsortiment som inkluderar ljud, ljus och bild. Sedan 1999 har företaget levererat lösningar till ett stort antal kunder. Denna kundbas räknar då främst till hotell, konferensanläggningar, teatrar och skolor. Servicen som Electro Waves erbjuder innefattar hela kedjan och täcker design, installation och support.

Vad kommer ni att ställa ut under Monitor Roadshow?
– Vi välkomnar dig till vår monter för att bland annat se den nya Vari-Lite VL2600-serien från Philips, som räknar in Profile, Wash och Spot. När du är här har du även möjlighet att se VLZ-serien, även den från varumärket Philips.

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i Electro Waves monter?
– Utöver att titta på en mängd spännande produkter, kom förbi och prata med våra erfarna och innovativa designers och montörer om just dina behov. Vi är intresserade av att prata med dig och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina önskemål. 

WWW.ELECTROWAVES.FI/SE