LUTHMAN SMTTS AB

luthman.jpg

Lär känna en av de ledande grossisterna av ljud för kommersiella lösningar, mixerbord, PA-system och konferenslösningar inför Monitor Roadshow 2019 Norra Sverige.

Luthman SMTTS AB är en av landets stora grossister och har varit med under många, många år. Man har ett brett produktsortiment som sträcker sig från ljud för kommersiella lösningar, till mixerbord, PA-system och konferenslösningar.

Vad kommer ni att ställa ut under Monitor Roadshow?
– Vi har en mängd spännande produkter med oss från våra olika tillverkare så som Audio-Technica, Biamp, RCF och Focusrite. Extra spännande tycker vi att det är med Biamp:s huddle room-lösning Devio och deras nya svarta takpendlade mikrofon. Från Audio-Technica har vi med oss nya 3000-seriens trådlösa mikrofonsystem och på konferenssidan har vi med oss smartmixers och delegatsystemet ATUC-50. Vi har också med zonmixer och nya styrpaneler från RCF.

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i Luthman SMTTS AB:s monter?
– För att byta ett par trevliga ord med både gamla och nya ansikten, samt att få se ett urval av vad Luthman Pro erbjuder 2019 och framåt.

WWW.LUTHMAN.SE