PSRIG

psrig.jpg

Lär känna en av de ledande aktörerna inom scentekniska system, kvalitetstextilier och mekanik inför Monitor Roadshow 2019 Norra Sverige.

Från och med 1 januari 2019 bildar Priebe Scenteknik och Scan-Rig ett nytt gemensamt bolag kallat Priebe-Scanrig AB, verksamt under domänen PSRIG. Företaget vänder sig till nöjesbranschen i hela Europa och förser kunder med förstklassiga scentekniska system med kvalitetstextilier och gedigen mekanik. Deras kompetenta projektavdelning inriktar de sig främst på den Skandinaviska marknaden.

Vad kommer ni att ställa ut under Monitor Roadshow?
– Under mässan kommer man visa upp en rad spännande produkter såsom det mångsidiga skensystemet FlexRail, det smarta lingångskonceptet FlexBeam, lastceller från Broadweigh, motorstyrningar från SRS Rigging och Tele Radio, stolsystem från Audience system, den egenutvecklade vajervinschen FlexPile och kvalitetstelfrar från GIS. Därutöver räknar man med att precis som vanligt finnas på plats för givande möten med både gamla och nya kunder för att delge erfarenheter, tips, råd och förslag för just kundens lokal eller projekt. 

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i PSRIG:s monter?
– Ett besök i PSRIG:s monter ger en snabb insyn i vilka produkter och tjänster man erbjuder. Företaget levererar allt ifrån enstaka små tillbehör till kompletta, integrerade och programmerbara system. Som kund kan du förvänta dig en flexibel och kreativ partner som alltid utgår från dina önskemål och behov när man levererar användarvänliga och praktiska lösningar. Med små medel, smarta lösningar, effektiv arbetsinsats och stort engagemang hittar man genomtänkta och kostnadseffektiva lösningar med säkerhet som högsta prioritet. 

PSRIG