SENNBERG

sennberg.jpg

Lär känna ett av de ledande företagen inom professionellt ljud inför Monitor Roadshow 2019 Norra Sverige.

Sennberg är ett svenskt agenturföretag som erbjuder ljudprodukter för kunder så som installatörer, studior, broadcasting och industri. Bland varumärken finns NTi Audio, tillverkare av högprecisionsinstrument inom ljud- och vibrationsmätningar, Neutrik, designer och tillverkare av kontakter, Ampetronic och Listen Technologies, tillverkare av hörslingor för OEM-integration, digitala guidesystem för rundvandring och tolkning samt Wi-Fi-system för trådlös ljuddistribution till smartphones. Vidare agenturer är Audient, Aviom, ARX och Auralex, med flera.

Vad kommer ni att ställa ut under Monitor Roadshow?
– I Sennbergs monter kommer besökarna att ha möjlighet att stifta bekantskap med allt möjligt. Till exempel Neutriks Xirium-system för trådlös ljudöverföring, NTI Audios mätinstrument XL2, ListenTalk från Listen Technologies, och mycket, mycket mer.

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i Sennbergs monter?
– Behöver du audiokontakter, akustikmaterial, kablar, mätinstrument, högtalare, förstärkare, hörslingor och mikrofonbommar och annat inom pro-audio – varmt välkommen till oss!

WWW.SENNBERG.SE