MLITE

mlite.jpg

Lär känna en av de ledande leverantörerna av belysning, signaldistribution och intercom-utrustning inför Monitor Roadshow 2019 Norra Sverige.

mLite AB grundades 2012 och har etablerat sig som leverantör av professionell utrustning för scen, teater och tv. Fokus har legat på belysning men har också utökats med produkter för  signaldistribution samt digital intercom-utrustning. En stigande efterfrågan på belysning för arkitekturbruk har medfört att verksamheten ständigt utvecklas, och produktmixen innehåller nu även ett växande sortiment av strålkastare för belysning av exempelvis fasader och broar.

Vad kommer ni att ställa ut under Monitor Roadshow?

– I vår monter på roadshowen kommer vi visa upp spännande nyheter inom produktsegmenten strålkastare och moving heads från DTS, digitala intercom-system från GreenGo, nätverksutrustning från ELC och LED-effektlampor från Lucenti.

Varför borde man som besökare på Monitor Roadshow stanna till i mLite:s monter?

– Det här är ett kanonläge att spana in de senaste produkterna från våra agenturer DTS, ELC och GreenGO!

WWW.MLITE.SE